Voorgerechten

L E T   O P ||  Tijdens Oerol (ingaande op donderdag 9 juni a.s.) hebben wij onze menukaart aangepast !!

Starters

served with bread & salted butter

  • French white bread, with home made herb-butter

    Mandje stokbrood met huisgemaakte kruidenboter

    4,75

  • Bread board with home made garlic-butter, pesto of tomatoes and a tapenade made from Frisian dry sausages

    Broodplankje met huisgemaakte knoflook-kruidenboter, tomatenpesto en tapenade van Friese droge worst

    8,25

  • Lamb burger with cheddar, crispy bacon and tzatziki

    Burgertje van lamsgehakt  met cheddar, crispy bacon en tzatziki

    10,50

  •  
  • Beef carpaccio, with Irish cheddar cheese, sundried
    tomatoes, arugula and garlic croutôns

    Rundercarpaccio, met Irish cheddar cheese, zongedroogde

    tomaatjes, rucola en knoflook croutôns11,50

  • Mussels and prawns fried in garlic oil. With bacon, onion and curry

    In knoflookolie gebakken mosselen en gamba’s. Met spekjes, ui en kerrie

    11,50

  • Stir-fried beef ribeye with garlic and peppers, stir-fried noodles and soy sesame sauce

    Roergebakken runder-ribeye met knoflook en pepertjes, gewokte noedels en soja-sesamsaus

    12,75

  • Home smoked duck breast with herb risotto, balsamic syrup, spring onion and green asparagus

    Huisgerookte eendenborstfilet met kruidenrisotto, balsamico-siroop,

    lente-ui en groene asperges 12,75

Soups

served with bread & salted butter

  • Parsnip soup with slightly sour apple, thyme and curry cream

    Pastinaaksoep met lichtzure appel, tijm en kerrieroom        

    6,50

  • Seafood Chowder: well-filled fish soup of various types of fish and shrimp

    Seafood Chowder: goed gevulde vissoep van diverse vissoorten en garnalen

    6,75