Voorgerechten

Starters

served with bread & salted butter

  • French white bread, with home made herb-butter
    Mandje stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
    4,75
  • Bread board with home made garlic-butter, pesto of tomatoes and a tapenade made from Frisian dry sausages
    Broodplankje met huisgemaakte knoflook-kruidenboter, tomatenpesto en tapenade van Friese droge worst
    7,50
  • Salad with crispy black pudding, apple, bacon, pork sausages and apple syrup
    Salade met krokante bloedworst, appel, bacon,varkensworstjes en appelstroop
    10,50
  • Tuna, lightly grilled, with seaweed salad, green asparagus, lamb's lettuce, sesame and quail egg. Finished with lemon mayonaise.
    Tonijn, licht gegrild, met salade van zeewier, groene asperges, veldsla, sesam en kwartel-ei. Afgemaakt met lemon-mayonaise
    12,75
  • Roseval potato salad with courgette and capers, served with cold smoked salmon and shrimps
    Salade van Roseval aardappel, courgette en kappertjes, met koud gerookte zalm en garnalen
    11,50
  • Beef carpaccio, with Cahill Porter Cheese, sun-dried tomatoes, arugula and garlic croutôns
    Rundercapaccio, met "Cahill Porter Cheese", zongedrooge tomaatjes, rucola en knoflook croutôns
    11,50

Soups

served with bread & salted butter

  • Mustard soup with smoked bacon, spring onion and dry sausage (also as a vegetarian soup)
    Mosterdsoep met rookspek, lente-ui en droge worst (ook als vegetarische soep)
    6,25
  • Lightly bound garden pea soup, with smoked eel and spring onion
    Licht gebonden soep van tuinerwten met daarin gerookte paling en lente-ui
    6,75