Voorgerechten

 

Starters

served with bread & salted butter

  • French white bread, with home made herb-butter
    Mandje stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
    4,75
  • Bread board with home made garlic-butter, pesto of tomatoes and a tapenade made from Frisian dry sausages
    Broodplankje met huisgemaakte knoflook-kruidenboter, tomatenpesto en tapenade van Friese droge worst
    7,50
  • Thinly sliced ​​veal loin, cooked in the oven, with salad and tuna mayonnaise
    Dun gesneden kalfslende, gegaard in de oven,
    met salade en tonijn-mayonaise      
    11,00
  • Rouleau of smoked sea bass, served with Dutch shrimps, potato salad, sweet and sour cucumber, green asparagus and Amsterdam onion relish
    Rouleau van gerookte zeebaars, geserveerd met Hollandse garnalen, aardappelsalade, zoetzure komkommer, groene asperges
    en Amsterdamse uienrelish          
    11,50
  • Salad of smoked beetroot, salt herring and Granny Smith
    Salade van gerookte rode biet, zoute haring en Granny Smith
    9,75
  • Beef carpaccio, with Cahill Porter Cheese, sun-dried tomatoes, arugula and garlic croutôns
    Rundercapaccio, met "Cahill Porter Cheese", zongedrooge tomaatjes, rucola en knoflook croutôns
    11,50

Soups

served with bread & salted butter

  • Mustard soup with smoked bacon, spring onion and dry sausage (also as a vegetarian soup)
    Mosterdsoep met rookspek, lente-ui en droge worst (ook als vegetarische soep)
    6,25
  • Seafood Chowder: well-filled fish soup of various types of fish and shrimp
    Seafood Chowder: goed gevulde vissoep van diverse vissoorten en garnalen
    6,75