Voorgerechten

Starters

served with bread & salted butter

  • French white bread, with home made herb-butter
    Mandje stokbrood met huisgemaakte kruidenboter

    6,50

  • Bread board with home made garlic-butter, pesto of tomatoes and a tapenade made from Frisian dry sausages
    Broodplankje met huisgemaakte knoflook-kruidenboter, tomatenpesto en tapenade van Friese droge worst

    8,75

  • Salad with smoked salmon and mackerel and a skewer with fried prawns, topped off with dill crème fraiche
    Salade met gerookte zalm en makreel en een spiesje met gebakken gamba’s, afgemaakt met dille crème fraiche

    13,50

  • Beef carpaccio with salad, cheese flakes and truffle mayonnaise
    Rundercarpaccio met salade, kaasschilfers en truffelmayonaise

    12,75

  • Salad with fried black pudding, apple, bacon and sausages
    Salade met gebakken bloedworst, appel, bacon en sausages

    11,75

  • Salad with different types of cows and sheep cheese from Terschelling, finished with cranberry dressing
    Salade met verschillende soorten koeienkaas en schapenkaas van Terschelling, afgemaakt met cranberry-dressing           

    12,50

Soups

served with bread & salted butter

  • Soup of coarse mustard with spring onion and, if desired, with fried bacon
    Soep van grove mosterd met lente-ui en desgewenst met gebakken spekjes    

    6,75

  • Soup of fresh tomatoes, vegetables and basil cream
    Soep van verse tomaten, groente en basilicumroom

    6,75