vervangt normale menu tijdens Oerol
Voorgerechten
~ Mandje stokbrood, met “home-made garlic butter” 4,50
~ Mandje stokbrood, met tapenade van Friese droge worst 4,75
~ Mosterdsoep met lente-ui en spekjes 4,85
~ Romige soep van asperges met daarin gerookte zalm 4,85
Hoofdgerechten, alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade
Vlees,
~ Irish Stew: Ierse ovenschotel met gestoofd lamsvlees, aardappels, uien
en gegratineerd met Cheddar-kaas. Geserveerd met steakfrites 18,50
~ Gebakken kalfsrib-eye, geserveerd met “home-made garlic butter” en steakfrites 19,75
~ Langzaam gegaarde varkensnek, met “roasted potatoes & vegetables”,
geserveerd met saus van soja en Guinness 19,00
~ Asperges met boerenham, scharrelei, peterselie-krieltjes en boterjus 19,50
Vis,
~ Gebakken heekfilet, op risotto met o.a. zeekraal, garnalen en venkel,
met daarbij een saus van groene mosterd 18,75
~ Fish&Chips; gefrituurd in Guinness-beslag, met steakfrites en remouladesaus 18,25
~ Op turf huisgerookte zalmfilet, geserveerd op colcannon (Iers prei/koolstamppotje),
met een saus van groene pesto 18,75
Vegetarisch,
~ Terschellinger kaassalade; geserveerd met stokbrood en “home-made garlic butter”:
diverse slasoorten, verschillende schapenkazen en koeienkazen van het eiland,
fêta, noten, komkommer, olijven en tomaat.
Met een dressing van Terschellinger cranberrie-mosterd 16,00
~ Rode paprika, gevuld met pompoencurry, geserveerd met wilde rijst 17,75
~ Groente-quiche van gegrilde groenten, geserveerd met gepofte tomaatjes
en een spread van biet en geitenkaas 17,75
Nagerechten
~ Vanilleroomijs met cranberries (van Groenhof) en slagroom 6,85
~ Broodpudding, huisgemaakt, met daarin kaneel en rozijnen,
afgemaakt met butterscotchsaus en een bolletje kaneel-ijs 7,75
~ “Hot Apple Pie”, met kaneel-ijs, vanillesaus en slagroom 7,75
~ Cranberry (-banketbakkersroom) Crumble met amandelen en slagroom 7,75