Starters and Soups
-
In knoflookolie gebakken mosselen en gamba’s. Met spekjes, ui en kerrie
9,50 -
Huisgerookte eendenborstfilet met kruidenrisotto, balsamico-siroop, lente-ui en groene asperges
10,75 -
Pastinaaksoep met lichtzure appel, tijm en kerrieroom
4,50 -
Seafood Chowder: goed gevulde vissoep van diverse vissoorten en garnalen
5,25
Main dishes
-
Irish Stew: Ierse ovenschotel met gestoofd lamsvlees,knolselderij-puree, chips van bloedworst en krokant spek
17,75 -
Fish ’n Chips: in Guinness beslag gefrituurde heekfilet met een puree van doperwten en remouladesaus.
Geserveerd met steakfrites!
17,75 - Gemarineerde kippendij,afgemaakt met gegratineerde tortilla-chips en cheddar 19,50
-
Gebakken zeewolf-filet, gamba’s, tomatensalsa en kappertjessaus
21,50