Kleinere porties

Starters and Soups

  • Salade met krokante bloedworst, appel, bacon,varkensworstjes en appelstroop
    8,50
  • Tonijn, licht gegrild, met salade van zeewier, groene asperges, veldsla, sesam en kwartel-ei. Afgemaakt met lemon-mayonaise
    10,75
  • Salade met verse Terschellinger schapenkaas, peer, frambozen, basilicum en huisgemaakte kruisbessenjam
    8,50
  • Rundercapaccio, met "Cahill Porter Cheese", zongedrooge tomaatjes, rucola en knoflook croutôns
    9,50
  • Mosterdsoep met rookspek, lente-ui en droge worst (ook als vegetarische soep)
    4,50
  • Licht gebonden soep van tuinerwten met daarin gerookte paling en lente-ui
    5,00

Main dishes

  • Irish Stew: Ierse ovenschotel met gestoofd lamsvlees, aardappels, uien en gegratineerd met Cheddar
    16,50   
  • Lamsrack, gemarineerd in tuinkruiden, met gewokte voorjaarsgroente en zoete honing-tijmsaus
    22,50
  • Fish ‘n’ Chips! In Guinness beslag gefrituurde heekfilet met een huisgemaakte ravigottesaus. Steakfrites mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken!
    17,75
  • Goed gevulde visstoofpot met diverse vissoorten, gamba's, groente en met een saus van gerookte forel
    19,50