Kleinere porties

Starters and Soups

  • Salade roodlof met huisgerookte ganzenborstfilet.
    Afgemaakt met appel-peren-confijt
    9,75
  • Roergebakken runder-ribeye met knoflook en pepertjes,
    gewokte noedels en soja-sesamsaus
    10,75
  • Mosterdsoep met rookspek, lente-ui en droge worst (ook als vegetarische soep)
    4,50
  • Seafood Chowder: goed gevulde vissoep van diverse vissoorten en garnalen
    5,00

Main dishes

  • Irish Stew: Ierse ovenschotel met gestoofd lamsvlees,knolselderij-puree, chips van bloedworst en krokant spek                                      
    16,50
  • Lamsrack, gemarineerd in tuinkruiden, met gewokte voorjaarsgroente en zoete honing-tijmsaus
    22,50
  • Fish ’n Chips: in Guinness beslag gefrituurde heekfilet met een puree van doperwten en remouladesaus.
    Geserveerd met steakfrites!          
    17,75
  • Goed gevulde visstoofpot met diverse soorten Noordzee-vis, gamba’s en mosselen
    19,50       
  • Gebakken heekfilet met huisgemaakte piccalilly en saus van gerookte zalm
    19,50