Kleinere porties

L E T   O P ||  Tijdens Oerol (ingaande op donderdag 9 juni a.s.) hebben wij onze menukaart aangepast !!

Starters and Soups

  • In knoflookolie gebakken mosselen en gamba’s. Met spekjes, ui en kerrie
    9,50
  • Huisgerookte eendenborstfilet met kruidenrisotto, balsamico-siroop, lente-ui en groene asperges
    10,75
  • Pastinaaksoep met lichtzure appel, tijm en kerrieroom
    4,50
  • Seafood Chowder: goed gevulde vissoep van diverse vissoorten en garnalen
    5,25

Main dishes

  • Irish Stew: Ierse ovenschotel met gestoofd lamsvlees,knolselderij-puree, chips van bloedworst en krokant spek
    17,75
  • Fish ’n Chips: in Guinness beslag gefrituurde heekfilet met een puree van doperwten en remouladesaus.
    Geserveerd met steakfrites!
    17,75
  • Gemarineerde kippendij,afgemaakt met gegratineerde tortilla-chips en cheddar 19,50
  • Gebakken zeewolf-filet, gamba’s, tomatensalsa en kappertjessaus
    21,50