Starters and Soups
-
Salade met krokante bloedworst, appel, bacon,varkensworstjes en appelstroop
8,50 -
Tonijn, licht gegrild, met salade van zeewier, groene asperges, veldsla, sesam en kwartel-ei. Afgemaakt met lemon-mayonaise
10,75 -
Salade met verse Terschellinger schapenkaas, peer, frambozen, basilicum en huisgemaakte kruisbessenjam
8,50 -
Rundercapaccio, met "Cahill Porter Cheese", zongedrooge tomaatjes, rucola en knoflook croutôns
9,50 -
Mosterdsoep met rookspek, lente-ui en droge worst (ook als vegetarische soep)
4,50 -
Licht gebonden soep van tuinerwten met daarin gerookte paling en lente-ui
5,00
Main dishes
-
Irish Stew: Ierse ovenschotel met gestoofd lamsvlees, aardappels, uien en gegratineerd met Cheddar
16,50 -
Lamsrack, gemarineerd in tuinkruiden, met gewokte voorjaarsgroente en zoete honing-tijmsaus
22,50 -
Fish ‘n’ Chips! In Guinness beslag gefrituurde heekfilet met een huisgemaakte ravigottesaus. Steakfrites mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken!
17,75 -
Goed gevulde visstoofpot met diverse vissoorten, gamba's, groente en met een saus van gerookte forel
19,50