Hoofdgerechten

L E T   O P ||  Tijdens Oerol (ingaande op donderdag 9 juni a.s.) hebben wij onze menukaart aangepast !!

Meat dishes

Vlees

Served with fresh vegetables, salad and potato stuffing
Geserveerd met warme groente, salade en diverse aardappelgarnituren

  • Irish Stew: stew with stewed lamb, celeriac puree, black pudding chips and crispy bacon
    Irish Stew: Ierse ovenschotel met gestoofd lamsvlees, knolselderij-puree, chips van bloedworst en krokant spek
    19,75
  • Braised lamb shank from the oven with braised Charlotte potato, vegetables and rosemary gravy
    Gestoofde lamsschenkel uit de oven met gestoofde charlotte-aardappel,
    groente en rozemarijnjus23,75
  • Pork tenderloin, filled brie cheese and cranberry compote
    Varkenshaas, gevuld met roombrie en cranberrycompote    
    22,50
  • Slow cooked pork belly from the oven with a sweet soy-honey sauce
    Langzaam gegaard buikspek uit de oven met een zoete soja-honingsauss22,75
  • Marinated chicken thigh, finished with gratinated tortilla chips and cheddar
    Gemarineerde kippendij, afgemaakt met gegratineerde tortilla-chips en cheddar21,50

Fish dishes

Vis

Served with fresh vegetables, salad and potato stuffing
Geserveerd met warme groente, salade en diverse aardappelgarnituren

  • Fish ‘n’ Chips! Traditionally deep-fried hake in batter with deep-fried chipped potatoes
    In Guinness beslag gefrituurde heekfilet met een huisgemaakte ravigottesaus. Steakfrites mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken!
    19,75
  • On Irish peat, home smoked salmon fillet, served with a seaweed and fennel salad
    Op Ierse turf, huisgerookte zalmfilet, geserveerd met een salade van zeewier en venkel22,75
  • Fried sea wolf fillet, prawns, tomato salsa and caper sauce
    Gebakken zeewolf-filet, gamba’s, tomatensalsa en kappertjessaus
    23,50

Vegetarian dishes

Vegetarisch

  • Roasted beetroot, caramelized red onion, apple, figs, goat cheese, walnut crunch and finished with balsamic syrup
    Gepofte bietjes, gekarameliseerde rode ui, appel, vijgen, geitenkaas,
    walnotencrunch en afgemaakt met balsamico-siroop19,50
  • Fresh noodles, with stir-fried shiitakes, vegetables, tempeh, roasted garlic, quail eggs and sweet soy ginger sauce
    Verse noedels, met gewokte shiitakes, groente, tempeh, gepofte knoflook, kwarteleitjes en zoete soja-gembersaus19,50