Hoofdgerechten

 

Meat dishes

Vlees

Served with fresh vegetables, salad and potato stuffing
Geserveerd met warme groente, salade en diverse aardappelgarnituren

  • Irish Stew: stew with stewed lamb, celeriac puree, black pudding chips and crispy bacon
    Irish Stew: Ierse ovenschotel met gestoofd lamsvlees, knolselderij-puree, chips van bloedworst en krokant spek   
    18,75
  • Tournedos, baked to your liking, served with  sauce of smoked bacon, mushrooms and onions
    Tournedos, gebakken naar wens, geserveerd met saus van rookspek, champignons en uien
    25,00
  • Rack of lamb, marinated in garden herbs, with stir-fried spring vegetables and sweet honey-thyme sauce
    Lamsrack, gemarineerd in tuinkruiden, met gewokte voorjaarsgroente en zoete honing-tijmsaus
    24,50
  • Gently cooked pork belly, served on Colcannon (=cabbage stew from Ireland) and with a sweet soy Guinness sauce
    Zacht gegaard buikspek, geserveerd op Colcannon (=koolstampotje uit Ierland) en met een zoete soja-Guinness-saus
    19,75

Fish dishes

Vis

Served with fresh vegetables, salad and potato stuffing
Geserveerd met warme groente, salade en diverse aardappelgarnituren

  • Fish ‘n’ Chips!
    Traditionally deep-fried hake in batter with deep-fried chipped potatoes

    In Guinness beslag gefrituurde heekfilet met een huisgemaakte ravigottesaus.
    Steakfrites mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken!
    19,75
  • On Irish peat smoked salmon, served on "colcannon" with dill crème fraiche
    Op Ierse turf, huisgerookte zalmfilet, geserveerd op colcannon (Iers kool-stamppotje) met dille crème fraíche
    22,00
  • Well-stocked fish stew with various types of fish, prawns, vegetables and with a sauce of smoked trout
    Goed gevulde visstoofpot met diverse soorten Noordzee-vis, gamba’s en mosselen
    21,50
  • Fried halibut fillet, a prawn skewer, green asparagus and a sauce of shellfish
    Gebakken heilbotfilet, een gamba-spiesje, groene asperges en een saus van schelpdieren
    21,50

Vegetarian dishes

Vegetarisch

  • Tomatoes stuffed with grilled vegetables and au gratin with goat brie. Served with basil sauce
    Tomaten gevuld met gegrilde groenten en gegratineerd met geitenbrie. Geserveerd met saus van basilicum        
    18,50
  • Lentil pie with feta, sun-dried tomatoes and nuts
    Linzentaart met fêta, zongedroogde tomaatjes en noten
    18,50