Hoofdgerechten

 

Meat dishes

Vlees

Served with fresh vegetables, salad and potato stuffing
Geserveerd met warme groente, salade en diverse aardappelgarnituren

  • Irish Stew: stew with stewed lamb, celeriac puree, black pudding chips and crispy bacon
    Irish Stew: Ierse ovenschotel met gestoofd lamsvlees, knolselderij-puree, chips van bloedworst en krokant spek
    21,00
  • Skewer of grilled pork tenderloin with pepper sauce
    Spies van gegrilde varkenshaas met pepersaus
    22,50
  • Hare pepper, prepared from Terschellinger polder 
    Hazenpeper, bereid van Terschellinger polderhaas    
    23,50
  • Veal rib-eye (300 grams) with home made garlic butter
    Kalfsrib-eye (300 gram) met home made garlic butter24,75
  • Venison steak with shiitake mushrooms and herb gravy
    Hertenbiefstuk met shiitakes en kruidenjus
    24,50
  • Stuffed turkey breast with cheddar, spinach and cream cheese. Finished with mango chutney
    Gevulde kalkoenfilet met cheddar, spinazie en roomkaas.
    Afgemaakt met mangochutney.
    22,75

Fish dishes

Vis

Served with fresh vegetables, salad and potato stuffing
Geserveerd met warme groente, salade en diverse aardappelgarnituren

  • Fish ‘n Chips! Traditionally deep-fried hake in batter
    with deep-fried chipped potatoes

    In Guinness beslag gefrituurde heekfilet met
    een remouladesaus.
    Geserveerd met steakfrites!
    21,00
  • On Irish peat, home smoked salmon fillet, served with a seaweed and fennel salad
    Op Ierse turf, huisgerookte zalmfilet, geserveerd met een salade van zeewier en venkel23,50
  • Fish stew with different types of fish, prawns and hollandaise sauce
    Visstoof met verschillende vissoorten, gamba’s en hollandaise saus
    23,75
  • Baked red mullet fillet with stir-fried vegetables and prawnse
    Gebakken rode mulfilet met gewokte groentes en gamba’s
    24,50

Vegetarian dishes

Vegetarisch

  • Roasted beetroot, caramelized red onion, apple, figs, goat cheese, walnut crunch and finished with balsamic syrup
    Gepofte bietjes, gekarameliseerde rode ui, appel, vijgen, geitenkaas,
    walnotencrunch en afgemaakt met balsamico-siroop
    21,50
  • Stuffed mini peppers with Blue Stilton and pulled oyster mushrooms
    Gevulde mini-paprika’s met Blue Stilton en “pulled” oesterzwammen
    21,50